PROIZVODI I NJIHOV SASTAV:

FAST ENERGY TOFFEE CARAMEL

Slatkiš koji asocira na detinjstvo, prepoznatljiva i prefinjena karamela pretočena u najnoviji ukus energetskog pića Fast energy Toffee Caramel. Idealan u vreme druženja sa prijateljima. Odličan u vreme pauze.Jednako inspirativan za sve one koji u trenutku žele savršen, autentičan ukus bez konkurencije. Dopustite da vas zavede nova generacija energetskog pića za prave hedoniste.

Energetsko piće
FAST ENERGY 330ML

Fast energy drink u novom pakovanju od 330ml. Redizajniran i spreman da osvoji vaša srca!

Energetsko piće
Energetski napitak
TAURIN

TAURIN je aminokiselina koja je nalazi u sastavu ljudskog i životinjskog organizma. Neophodan je sastojak ishrane i nalazi se u mnogim proizvodima. Dokazano je da taurin utiče na rast i razvoj dece, prevenciju poremećaja u radu srca, normalnom funkcionisanju nervnih ćelija i ima ulogu antioksidansa.

Energetski napitak
VITAMINSKI MIX

VITAMINSKI MIX koji se nalazi u Fast Energy je idealna kombinacija vitamina B grupe, vitamina C i ostalih vitamina neophodnih za zadovoljavanje dnevnih potreba organizma. Ovaj kompleks vitamina reguliše procese metabolizma, rasta i razvoja i služi kao antioksidant. Fast Energy u sastavu ima INIZITOL koji dodatno pojačava koncentraciju i pamćenje, a ujedno deluje umirujuće na nervni sistem i omogućava miran san.

0
milion prodatih limenki, Aroma Coffee 0,25l
0
miliona prodatih limenki, Fast Energy 0,25l
0
miliona prodatih limenki, Energy Fast 0,5l

KVALITET

Zahvaljujući prirodnim šećerima, Fast Energy je zdravije piće od drugih sličnih pića koja sadrže veštačke zaslađivače. Ph vrednost proizvoda utiče na karakteristično okruženje u kojem je nemoguće pronaći mikrobe. Proizvod ne sadrži veštačke konzervanse.

VODA

Voda predstavlja osnovu u proizvodnji napitka Fast energy. Kako bismo obezbedili što kvalitetniju i što bezbedniju sirovinu za našu proizvodnju, voda prolazi kroz nekoliko faza prerade čime obezbeđujemo kvalitet finalnog proizvoda.

Sara Berić
Beograd
Odlični ste, dopada mi se izbor ukusa. Omiljena mi je limenka sa ukusom kafe!
0
Marko Nikolić
Novi Sad
Moje omiljeno energetsko piće. Idealno za studentske dane.
0
0