Hajduk Veljkova 11, Novi Sad, Srbija
+381 62 280 070

U nastavku pročitajte tekst naše ambasadorke Fatime Silajdžić. Pratite nas na društvenim mrežama, kako biste i vi imali priliku da osvojite vredne nagrade i postanete naš ambasador.

Energetsko piće koje zaslužuje biti zvano najboljim!

U poslednje vrijeme sam previše umorna, nemam vremena za odmor. Ujutro u školu, posle škole na trening, pa onda u muzičku, pa pomozi mami, pomozi tati i tako svakog dana. Nisam više znala šta da radim, kondicija i snaga su mi postale jedna velika nula, a počela sam i da dobijam loše ocjene što mi je zapravo bilo potpuno logično s obzirom da sam bila iscrpljena.

Nisam neki ljubitelj kafe koju moji roditelji i poznanici ispijaju u jutarnje sate kako bi im čitav dan prošao lagano, ali također nisam ni znala sta da radim pa sam pokušala i ja da je pijem, i nije pomoglo. I tako jednog jutra na putu do škole, srela sam prijatelja iz osnovne. Stali smo malo da popričamo, te sam u jednom trenutku primjetila kako pije neobično piće lijepog mirisa koje se nalazilo u crvenoj limenci. Objasnio mi je da je to zapravo „Fast energy drink“ – energetsko piće koje mu pomaže da se razbudi svako jutro i učini da se osjeća super, čak i ako se nije naspavao.

Ponudio mi je da probam, ali sam isprava odbijala. Istina je da zapravo nikada ranije nisam probala energetsko piće pa nisam znala šta da očekujem, ali ipak sam na kraju odlučila da probam. I samo nakon prvog gutljaja osjetila sam savršenstvo od okusa i prelijepog mirisa. Jednostavno je bilo: božanstveno. Nakon toga odlučila sam da kupim jednu limenku pa šta bude i zapravo nije me razočaralo. Čitav dan mi je bio super, bila sam sretna čitav dan, a sve obaveze sam završila bez problema.

I tako dan za danom Fast energy drink mi je postao najbolji prijatelj. Pila sam ga uz sve, ali baš sve! Zamijenila sam ono smeće od sokova za Fast energy drink. Pila sam ga ujutro prije škole, poslije škole, prije treninga, poslije treninga, dok učim, gledam filmove itd… Ali s vremenom primjetila sam kako mi jedna limenka nije dosta s obzirom na to da su u prodaji jedino bile limenke od 0,25l, ali uskoro u prodavnice je stigla limenka od 0,5l, a mojoj sreći nikad kraja. Sve mi je u životu od tada krenulo: ocjene u školi, bolja sam na treningu, imam vise kondicije, snage…Ovo je za mene pravo osvežavajuće energetsko piće. U međuvremenu je stigao i novi Fast Energy aroma coffee koji me je zapravo natjerao da zavolim kafu. Ovo energetsko piće mi je u potpunosti olakšalo život i zahvalna sam mu na tome.

Fatima Silajdžić

Energetski napitak

Comments (1)

Svaki dan koji mi je prolazio je bio nikakav,ne znam sta bi učinio da bi se dan pretvorio u dobro.Sve mi je na dnu bilo,nikako da se krene prema dobru,nisam mogao za sebe nista učiniti niti uraditi.Sve je izgledalo tako loše. Pitao sam se od čega je sve ovo,da li je bas od škole,od obaveza koje ne mogu stici na vrijeme ili je samo onaj umor koji dolazi..Mnoge sam pitao sta da radim,pa su mi na to odgovorili da treniram da se bavim s nečim u zivotu ,ali ni to nije bilo dovoljno..Bio sam usamljen nikakav sve je nula od života,.
Na putu ka jednoj ulici kojom cesto prolazom susreo sam jednu limenku tj.Fast energy ,govorili su mi moji prijatelji za nju,ali me nije zanimalo toliko,kada sam čuo miriss ..
Otišao sam i da pronađem to pice kojeee nisam pio..
Kada sam kupio i odlučio napokon i njega da probam da sam učinim za sebe onaj prvi gutljaj koji sam popio je bio savršen nisam očekivao da je dobar iii bas kao da te osvjezi..Od tog dana sve je išlo kako trebaa sto bas se i nisam nadao tome.To piće je postalo moja navikaaa za svaki dan,sve mi je krenulo od njega i škola ,obaveze,trening,bas sve,..svakome bi ovo piće preporučio jer jer zdrav odnosno uljepša tvoj dan…
Čast energy je i tako iz dana u dan postao moj prijatelj …
-Zaa život se treba boriti za svaki njegov trenutak,da bi pronašao put sreće kojim se treba uzivatiii….#Fast enegy❤

Leave a comment