Energetsko piće koje zaslužuje biti zvano najboljim

U nastavku pročitajte tekst naše ambasadorke Fatime Silajdžić. Pratite nas na društvenim mrežama, kako biste i vi imali priliku da osvojite vredne nagrade i postanete naš ambasador.

Energetsko piće koje zaslužuje biti zvano najboljim!

U poslednje vrijeme sam previše umorna, nemam vremena za odmor. Ujutro u školu, posle škole na trening, pa onda u muzičku, pa pomozi mami, pomozi tati i tako svakog dana. Nisam više znala šta da radim, kondicija i snaga su mi postale jedna velika nula, a počela sam i da dobijam loše ocjene što mi je zapravo bilo potpuno logično s obzirom da sam bila iscrpljena.

Nisam neki ljubitelj kafe koju moji roditelji i poznanici ispijaju u jutarnje sate kako bi im čitav dan prošao lagano, ali također nisam ni znala sta da radim pa sam pokušala i ja da je pijem, i nije pomoglo. I tako jednog jutra na putu do škole, srela sam prijatelja iz osnovne. Stali smo malo da popričamo, te sam u jednom trenutku primjetila kako pije neobično piće lijepog mirisa koje se nalazilo u crvenoj limenci. Objasnio mi je da je to zapravo “Fast energy drink” – energetsko piće koje mu pomaže da se razbudi svako jutro i učini da se osjeća super, čak i ako se nije naspavao.

Ponudio mi je da probam, ali sam isprava odbijala. Istina je da zapravo nikada ranije nisam probala energetsko piće pa nisam znala šta da očekujem, ali ipak sam na kraju odlučila da probam. I samo nakon prvog gutljaja osjetila sam savršenstvo od okusa i prelijepog mirisa. Jednostavno je bilo: božanstveno. Nakon toga odlučila sam da kupim jednu limenku pa šta bude i zapravo nije me razočaralo. Čitav dan mi je bio super, bila sam sretna čitav dan, a sve obaveze sam završila bez problema.

I tako dan za danom Fast energy drink mi je postao najbolji prijatelj. Pila sam ga uz sve, ali baš sve! Zamijenila sam ono smeće od sokova za Fast energy drink. Pila sam ga ujutro prije škole, poslije škole, prije treninga, poslije treninga, dok učim, gledam filmove itd… Ali s vremenom primjetila sam kako mi jedna limenka nije dosta s obzirom na to da su u prodaji jedino bile limenke od 0,25l, ali uskoro u prodavnice je stigla limenka od 0,5l, a mojoj sreći nikad kraja. Sve mi je u životu od tada krenulo: ocjene u školi, bolja sam na treningu, imam vise kondicije, snage…Ovo je za mene pravo osvežavajuće energetsko piće. U međuvremenu je stigao i novi Fast Energy aroma coffee koji me je zapravo natjerao da zavolim kafu. Ovo energetsko piće mi je u potpunosti olakšalo život i zahvalna sam mu na tome.

Fatima Silajdžić