Fast Energy Drink – lek za hroničnu neispavanost

Fast Energy Drink – lek za hroničnu neispavanost!

Nikada nisam bila ljubitelj energetskih pića iz razloga što sam uvijek imala viška energije i bez problema sam funkcionisala i danju i noću uz samo jednu šoljicu kafe ujutro. Čak i dok sam studirala, nisam koristila nista što bi me održalo budnom noću dok pripremam ispite.

Nedugo nakon završetka studija sam upoznala čovjeka svojih snova sa kojim sam započela zajednički život. Sada je već 5 godina kako smo zajedno, a on od prvog dana našeg zajedničkog života svako jutro ide u prodavnicu i kupuje Fast Energy i naprosto uživa dok ga ispija. Dok sam bila trudna jednom me je ponudio Fast-om, ali valjda zbog hormona koji su tada divljali mojim organizmom, miris Fast-a mi se nimalo nije dopao.

Došao je dan kada sam postala najsretnija osoba na svijetu, postala sam majka. Međutim pored sreće, veselja i svega lijepoga, došli su na red problemi zvani nespavanje. Moj sin je bio beba koja bukvalno nikada ne spava. Prvih nekoliko mjeseci bila sam toliko neispavana, umorna da više nisam mogla funkcionisati normalno. Dosla sam u fazu da od nespavanja nerijetko ne cujem i bebin plac. Tada sam tražila nešto što me moze držati budnom noću, jer sam velika spavalica i “tvrda” sam na snu. Tada sam suprugu po prvi put rekla da kupi i meni jedan Fast Energy Drink, jer sam bila očajna.

Fast Energy Drink je zapravo bio moje idealno rjesenje. Spavala sam malo preko dana, a noću zahvaljujuci Fast-u ostajala sam budna bez ikakvih problema. Sada, nakon godinu i pol, moja beba fino spava, ali ja sam u dalje redovni konzument Fast energetskog pića, i ne mogu zamisliti niti jedan dan bez njega. Taj okus i miris su jednostavno postali dio mene. A s obzirom da sam poznata kao veliki ljubitelj kafe, mojoj sreći nije bilo kraja kada sam vidjela da u prodaji ima i Fast sa ukusom kafe. To je za mene idealna kombinacija.

Spojili ste moje dvije velike ljubavi i hvala vam na tome.

Sanja Kukuljac