Trgovci su izabrali Fast Energy Drink

Fast Energy Drink – top 100 brendova!

Fast energy drink – top 100 brendova!

Must Have” trend koji je popularan na celoj zemaljskoj kugli nije zaobišao ni trgovinski sektor. Kao sektor koji pokriva sve segmente društva i bez kog se ne može zamisliti savremeni čovek u današnjem svetu , upravo je trgovina ta koja potrošaču obezbeđuje sve potrebne elemente neophodne za život. Upravo zbog toga, trgovina ima jako veliki uticaj na izbor potrošača, ali i na samog proizvođača u smislu stalnog  poboljšavanja kvaliteta, kao i povećanju broja potrošača. Tržišna utakmica postaje sve zahtevnija i upravo zbog toga imenovanje našeg brenda Fast Energy u kategoriju „Must Have” predstavlja značajno priznanje našeg rada, učenja, kvaliteta i ispunjavanja svih očekivanja potrošača.

Trgovci su između 19 kategorija i preko 300 brendova, izabrali najboljih 100  koje po njihovom mišljenju moraju imati na policama.

Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo u kategoriji energetskih pića postali „Must Have” brend. Jer, velikim zalaganjem i stalnim osluškivanjem tržišta smo postali ono po čemu nas danas mnogi prepoznaju i preporučuju drugima.

Dozvolite da vam se predstavimo

Mi smo Park Sistem d.o.o. Novi Sad – firma koja proizvodi Fast Energy, energetsko piće koje je prirodna strast upakovana u limenku koja se 100% reciklira!

Energija i strast, dve najbolje inspiracije su nas pokrenule da napravimo energetsko piće koje će zadovoljiti i onog najzahtevnijeg korisnika. Naš početak je obeležio jedan ukus i jedna zapremina. Bila je to sleek konzerva, zapremine 0,25l. Potrošačima se svideo ukus…i zapremina.

Vodeći se motivom da je kvalitet osobina broj jedan, a zadovoljstvo broj dva, naš proizvod punih šesnaest godina ispunjava univerzum dobrog  ukusa.

Kao takav, sve češće se nalazi u potrošačkim korpama, a sve veći broj trgovinskih lanaca upravo naš proizvod svrstava u svoj asortiman prodaje.

Naš Fast Energy je….

Fast Energy je namenjen ljudima koji su avanturisti, stalno u pokretu, istaživački nastrojeni i koji svoju energiju znaju da pretoče u sve ponuđene oblike. Primamljivog i jedinstvenog ukusa Fast Energy će zasigurno zagolicati sva čula, a svojim odlično izbalansiranim vitaminsko-energetskim sadržajem će vratiti neophodnu energiju.

Šta je to što pruža Fast Energy i u čemu se razlikuje u odnosu na druga energetska pića?

Fast Energy pruža korisnicima optimalni odnos taurina, inozitola i vitaminskog miksa i sve to uz prirodni šećer. Fast Energy je pravi energetski stimulans. Ono što Fast Energy izdvaja od drugih je upravo priroda – u njemu nema veštačkih zaslađivača niti veštačkih konzervanasa, dok Ph vrednost proizvoda utiče na karakteristično okruženje u kojem je nemoguće pronaći mikrobe. Zaštita životne sredine je primat –  konzerva u kojoj je spakovan Fast Energy se reciklira 100%.

Zadovoljstvo ukusa

Spoj dva atoma vodonika i jednog atoma kiseonika bez koga čovek ne bi postojao u Univerzumu je osnova u proizvodnji Fast Energy drinka. Voda, pre nego što zaokruži ceo sadržaj , prolazi kroz nekoliko faza prerade i tako čini kvalitetnu i bezbednu sirovinu za našu proizvodnju.

Za kofein se uglavnom vezuje ispijanje kafe. Međutim on se nalazi u semenkama, plodovima i listovima različitih biljnih vrsta čiji broj prelazi 60. Njegovo najpoznatije svojstvo je to da je kofein stimulans koji utiče na oslobađanje adrenalina. Upravo je kofein zaslužan za popravljanje koncentracije i mentalnog fokusa.

U simbiozi sa kofeinom je i taurin, aminokiselina koja je u sastavu svakog živog organizma. Ova aminokiselina utiče na razvoj i rast svakog živog bića i ima ulogu antioksidansa u čovečijem organizmu. Svaki oblik stresa kojem je čovek izložen, bilo da uči, vežba ili je stres emotivne prirode, smajuje nivo taurina u depoima u organizmu i odgovoran je za osećaj umora, bezvoljnosti i apatije. Jedna od funkcija mu je i borba protiv starenja.

Visok kvalitet proizvodnje zavisi i od unapređenja znanja i kvaliteta, kao i svih provera kroz koje jedan proizvod mora da prođe da bi se našao u potrošačevoj primeni. Implementirani standardi: ISO 9001, ISO 22000, HACCAP i FSSC 22000.

Novi ukusi Fast Energy drinka

Kao što savremen čovek živi sve bržim tempom, tako se i njegove potrebe i želje povećavaju. Upravo zbog toga  naša je misija zadovoljstvo svakog korisnika koji je probao naše piće. S obzirom da je polica u marketima na kojoj su energetska pića sve veća, a ponuda sve raznovrsnija, u takvoj tržišnoj utakmici se samo kontinuiranim kvalitetom može obezbediti stalno mesto. Naravno, pored kvaliteta uvek je i ponuda novog i interesantnijeg ukusa nešto na čemu uvek radimo. Pažljivo osluškujući želje naših korisnika kreiramo ukuse koji će zadovoljiti i one najzatevnije. Naši korisnici su pre svega zainteresovani za autentičnost ukusa,a to je nešto čime svakako možemo, bez lažne skromnosti, da se pohvalimo.

Fast Energy spada u “love” brendove tako da , kao takav ima prednost što je u direktnoj vezi sa potrošačima. Upravo zbog toga to nam daje imperativ da su želje potrošača primarne, a takođe i njihova potreba za kvalitetom koji uvek mora biti na visokom nivou. Osluškujući i direktno ih konsultujući spremili smo novi ukus koji će svakako biti pravi novitet na sve zahtevnijem tržištu.

Fast Energy u virtuelnom univerzumu

Najbitnija stvar koja će jednom brendu omogućiti da ima dobru  povezanost sa krajnjim potrošačem (pored  kvaliteta i cene) je povezanost na emocionalnoj razini. Zato je jako važno da u današnje vreme , kada je dobar deo života predstavljen u virtuelnom svetu, jedan brend i tu ima dobru poziciju. Zbog toga smo se potrudili i svakodnevno se trudimo da naš brend u virtuelnom svetu predstavimo na što originalniji način. Virtuelni univerzum je svet u kome se  traži izazov i zabava i zbog toga moramo biti spremni i odgovoriti i na te zahteve. Kombinacijom personalizovanog pristupa korisniku kao i nagrađivanje njegove vernosti dolazimo do kombinacije koja daje istinsku želju kod potrošača da svoju svakodnevicu i događaje u njoj uz Fast Energy podele sa nama. Svesni smo da trendove zapravo definišu potrošači  i da su oni ti koji konzumiraju digitalne sadržaje putem mobilnih uređaja. Zato smo svoj marketing okrenuli ka zanimljivim animacijama, kraćim video formatima, ali i u ulaganje u oglašavanje na društvenim mrežama.

Važno je i…

Važno je i da puno vodimo računa i o korisnicma koji ne koriste u tolikoj meri virtuelni svet , ali vole da budu upoznati sa novitetima. Zato često organizujemo promocije našeg pića, gde naši budući potrošači  mogu na licu mesta da degustiraju proizvod, daju sugestiju, dobiju sve informacije koje ih interesuju o Fast Energy drinku, a sve to uz direktan kontakt sa nama. Njihovu vernost smo uvek spremni  da nagradimo tako da na svakoj promociji naše korisnike očekuju pokloni kojima se zahvaljujemo što su izabrali baš nas.

A upravo to su i trgovci spoznali da je naš brend nešto što moraju imati na svojim policama i time nam , kroz „Must Have” trend odali priznanje. Priznanje koje nas obavezuje da budemo uvek u vrhu i da našu strast uvek prenesemo na zadovoljnog potrošača.