Kako je nastao Fast Energy Drink

Kako je nastalo energetsko piće FAST ENERGY

Kako je nastalo energetsko piće

FAST ENERGY

     ‘’ Gravitacija nije odgovorna za to što ljudi padaju u ljubav’’ A. Einstein

Svakako da nije, ali je zato prava energija pokretač svega! Energija nam je dala ideju da stvorimo upravo to – energiju.

Dozvolite da vam se predstavimo

Energija i strast, dva najbolja pokretača čoveka su nas pokrenuli da napravimo energetsko piće koje će zadovoljiti i onog najzahtevnijeg korisnika. Počeli smo sa jednim ukusom i jednom zapreminom.Bila je to sleek konzerva, zapremine 0,25l. I tako je krenulo klupko da se odmotava….Potrošačima se svideo ukus…i zapremina.

Ali, kada potrošač otkrije kvalitet, onda svaki put želi veću količinu….drugi ukus… i da piće može da nabavi svuda…

Vodeći se motivom da je kvalitet osobina broj jedan, a zadovoljstvo broj dva, naš proizvod punih šesnaest godina ispunjava univerzum dobrog ukusa. I još nešto – nama je priroda na prvom mestu – zato je naš Fast Energy upakovan u limenku koja se 100% reciklira!

Naš Fast Energy je….

Fast Energy je namenjen ljudima koji su avanturisti, stalno u pokretu, istaživački nastrojeni i koji svoju energiju znaju da pretoče u sve ponuđene oblike. Primamljivog i jedinstvenog ukusa Fast Energy će vam sigurno zagolicati sva čula, a svojim odlično izbalansiranim vitaminsko-energetskim sadržajem će vam vratiti neophodnu energiju.

Uz nas ćete uvek biti prvi. Svuda i u svakom društvu. Vama ostaju samo tri stvari:

  1. Da odaberete ukus,
  2. Da odaberete zapreminu,
  3. I da – UŽIVATE

A kada otvorite konzervu Fasta…..

Otvarate fižider i uzimate dobro ohlađenu konzervu fasta. Polako je otvarate i………miris vam prvo golica maštu. A šta vas dalje očekuje?

Očekuje vas optimalni odnos taurina, inozitola i vitaminskog miksa, a sve uz prirodni šećer, i sve to vam garantuje da ćete uživati. Pravi energetski stimulans koji nije štetan po zdravlje. Ono što nas izdvaja od drugih je upravo priroda – u našem proizvodu nema veštačkih zaslađivača niti veštačkih konzervanasa, dok Ph vrednost proizvoda utiče na karakteristično okruženje u kojem je nemoguće pronaći mikrobe. Mislili smo i o tome šta će biti sa konzervom kada popijete piće – naša konzerva se reciklira 100%.

Spoj dva atoma vodonika i jednog atoma kiseonika bez koga ne bismo postojali je osnova u našoj proizvodnji. Voda, pre nego što zaokruži ceo sadržaj naše energije, prolazi kroz nekoliko fazaprerade i tako čini kvalitetnu i bezbednu sirovinu za našu proizvodnju.

Za kofein se uglavnom vezuje ispijanje kafe. Međutim on se nalazi u semenkama, plodovima i listovima različitih biljnih vrsta čiji broj prelazi 60. Njegovo najpoznatije svojstvo je to da je kofein stimulans koji utiče na oslobađanje adrenalina. On je taj koji vas je držao budnima, popravljao vam koncentraciju, borio sezajedno sa vama da ostanete mentalno fokusirani što bolje.

Rame uz rame sa kofeinom je i taurin, aminokiselina koja je u sastavu svakog živog organizma. Ova aminokiselina utiče na naš razvoj i rast i ima ulogu antioksidansa u našem organizmu. Svaki oblik stresa, bilo da učite, vežbate ili je stres emotivne prirode, smajuje nivo taurina u našim depoima u organizmu i mi se osećamo umorno, bezvoljno, apatično. Jedna od funkcija mu je i borba protiv starenja. Interesantno, zar ne?

Fast Energy je tu da vam snove pretvori u stvarnost

Zakon očuvanja energije kaže da se energija ne može uništiti niti ni iz čega stvoriti, već da samo može prelaziti iz jednog oblika u drugi.

Mi smo energiju ljubavi i dobrog ukusa, uz mrvicu strasti , a sve uz budno oko prirode pretvorili u energetsko piće i tako primenili zakon očuvanja energije.

Bosnu i Hercegovinu smo našom energijom odavno osvojili. I to sa  svim našim ukusima. Zamislite da je taj centralni deo Balkana – Sunce! Energija je već tamo i sada kreće da širi svoje zrake. Zraci su već doprli do Srbije, Crne Gore, Makedonije…

I želimo da zrake dobre energije pružimo i ka drugim zemljama. Da svi mogu da uživaju.

I sva čula.…

A pored dobrog ukusa, prave energije mi smo tu da vam na trenutak ostvarimo snove koje imate. Da vam maštu pretvorimo u stvarnost. Makar na tren, ali eto i to možemo.

Oduvek ste maštali da vozite bolid u Formuli 1. Da budete brzi i puni energije. Pa, i to smo Vam omogućili, barem toliko da osetite na neki način užitak vožnje formule – u tržnim centrima se nalazila formula sa našim brendom. Mogli ste , bar na trenutak, da postanete neko drugi. I da odaberete stazu.

Tržište je okean, a gde smo mi?

Ne želimo da zvučimo prepotentno, ali – jako dobro plivamo! I to svim stilovima i ukusima. Sprint na 0,25l , srednjeprugaš na 0,33l i maratonac na 0,5l.

Tržište energetskih pića je svakoga dana sve veće, a klijenti sve zahtevniji. Mi smo to prepoznali i udovoljili najzahtevnijim sladokuscima. Polako to more energije postaje okean. I tu ima mesta za sve.

Cene plus kvalitet plus pozicioniranje jednako je uspeh. Uspeh koji ima tendenciju da bude sve veći.

A mi smo rešili da uspemo!

Be First! Be Fast!