Nagradna igra – Postanite Fast Energy Drink Ambasador!

Postanite Fast Energy Drink ambasador, a tekst naše prve ambasadorke pročitajte u nastavku.
Uslov za učestvovanje u nagradnoj igri je da napišete tekst o našem energetskom piću. Budite kreativni, pokažite nam zašto volite #fastenergydrink, recite nam šta vam se dopada, kako biste opisali ukus pića, koliko vam znači naše energetsko piće kada učite/radite/bavite se sportom, koliko često ga pijete… 🙂 Uslov za učešće jeste da tekst ima minimum 1500 karaktera. Uz tekst je potrebno poslati i fotografiju sa našim pićem tokom vaših svakodnevnih aktivnosti. Tekst u Wordu nam možete dostaviti putem emaila (fastenergydrinkns@gmail.com) ili putem Facebook-a. Nagradna igra traje do 25.03.2017.
Ambasadori koje izaberemo, dobiće vredne nagrade, a njihov tekst biće objavljen na našem zvaničnom web sajtu i podeljen na društvene mreže.

Ispitni rok + Fast Energy Drink = dobitna kombinacija!

Dugo sam tražila piće koje će mi odgovarati tokom ispitnog roka i koje će me držati budnom dok veče pred ispit spremam poslednjih pedeset stranica knjige. Hh, ponekad i više. Nisam bila ljubitelj energetskih pića, ali u trci sa silnim ispitima, ja sam rešila da pobedim.

Probala sam malu bočicu Fast energy drink-a i shvatila da je isuviše mala. „S razlogom su pravili bočicu od 0,5l“ – pomislila sam u sebi. Moram priznati da smo se od tada dosta družile. Januarski ispitni rok prošao je sa mnogo, mnogo više budnih sati nego svi prethodni.

Nisam mislila da će ovo energetsko piće za mene biti toliko osvežavajuće i pre svega, ukusno. Pretvorila sam se u ovisnika o velikoj bočici…da, dobro ste čuli, velikoj, ne maloj, bočici F ast energy drink-a.

Uz mene je kad učim, uz mene je za doručak, uz mene je na trčanju i što je najsmešnije, uz mene je i kada spavam. Neko pije vodu u toku noći, ali ja sam naučila šta je osvežavajuće piće za kasne noćne sate.

Uskoro sam saznala da je u prodaju puštena i bočica sa ukusom kafe. Mom oduševljenju nije bilo kraja. Ne mogu da kažem da sam ovisnik o kafi, ali da, volim njen miris, volim njen ukus posebno u ranim jutarnjim časovima, a Fast Energy Aroma Coffee sam zamišljala baš tako. Kao zamenu za kafu koja će da me omami mirisom čim je otvorim. I to se i desilo. Kao savršeno energetsko piće za mene. Savršeno odgovara mom ukusu i daje mi dnevnu dozu energije.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”27198″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Fast Energy Drink Tim me je izabrao za ambasadora kao osobu koja se pri prvom susretu sa njihovim pićem oduševila ukusom i energijom koju mi ono daje. I ti možeš biti AMBASADOR, dovoljno je da iskreno napišeš kratak tekst o svom omiljenom piću. Osim toga, osvojićeš vredne nagrade! Čitamo se na blogu!

Lena Matić