Hajduk Veljkova 11, Novi Sad, Srbija
+381 62 280 070

U nastavku pročitajte tekst naše ambasadorke Ivane Perić Komšić iz Beograda.
Pratite nas na društvenim mrežama, kako biste i vi imali priliku da osvojite vredne nagrade i postanete naš ambasador.

Najbolje energetsko piće!

Posle prve trudnoće i mnogo neprospavanih noći, počelo je da mi nedostaje energije u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, šetnje deteta koje tek treba da prohoda, pa i samog posla. Nisam mogla da se posvetim svom hobiju – pisanju.

Jedno jutro kada sam krenula na posao, kao po običaju svratila sam do trafike da kupim vodu i žvake. Ali, u frižideru sam primetila zanimljivu ambalažu: crvena limenka na kojoj je pisalo Fast energy. Pomislih u sebi: „Baš bi mi trebala energija, ali ko zna kakva je ovo hemija i samo dobra reklama za dobro pakovanje“. Taman sam krenula, ali me je ta crvena limenka pratila pogledom kao da je vikala za mnom: „Uzmi me, potrebna sam ti“.

Ne znam šta mi se desilo, ali odmah sam poželela da je probam iako sam uvek bila skeptična prema energetskim pićima. Već pri prvom gutljaju osetila sam se moćno, ukus toliko osvežava i prija, činilo mi se da sam tek progledala, kapci mi nisu bili teški, a noge lagane kao perce. Do posla sam je ispila celu. Kada sam zakoračila u prostoriju, svi su mi rekli kako izgledam sveze, odmorno i nasmejano… Samo sam se osmehnula, pomislila na to kako samo ja znam za moje predobro osvežavajuće energetsko piće i bacila se na posao koji zahteva rad na nogama, nameštanje kreveta, guranje kolica, sređivanje… Svaki jutro sam ponavljala isti ritual, nisam želela na poslu da otkrivam svoju malu tajnu, ljubomorno sam je čuvala za sebe, misleći da će mi oduzeti moju energiju. Zvuci blesavo, ali tako je… Danima kada sam bila slobodna krišom od supruga sam pila Fast energy, nisam htela ni da on zna za moje čudo od energetskog pića.

Sve dok…jedno jutro nisam na trafici ugledala novo pakovanje, sa novim ukusom, ukusom neizostavne kafe. S obzirom da mi je taj dan bio rođendan svim koleginicama sam kupila po jednu limenku. Kada su probale, one pa i ja novi ukus kafe složile smo se da je ukus fenomenalan. Ali, rekla sam im: „Najbolji deo tek sledi „. Nisu ukapirale, ali kada smo sele na pauzu rekle su mi: „Ala ovo piće radi energije imamo na pretek, posao se obavlja brže nego inače „. Shvatile su da ovo piće osvežava, da daje snagu i energiju. To je odmah postala naša svakodnevnica. Ujutru umesto kafe pije se Fast energy sa ukusom kafe. Posao se završava na vreme, a što je najvažnije, ništa ne može da nas iznervira. Zahvalne su za malu tajnu koju sam im otkrila. U jednoj rečenici: Fast energy sa ukusom kafe je pravo osvežavajuće energetsko piće.

A ja…S obzirom da opet očekujem prinovu, ne mogu piti trenutno, nedostaje mi, ali zato pravim zalihe za posle porođaja. Do tada me suprug menja u ispijanju, a ja sam se posvetila onome sto me ispunjava, a to je ljubav prema pisanju.. HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ…

Ivana Perić Komšić

Najbolje energetsko piće
30