Hajduk Veljkova 11, Novi Sad, Srbija
+381 62 280 070

NAJBOLJI UKUSI ENERGETSKIH PIĆA

Proizvođači energetskih pića iznova i iznova rade na tome da kreiraju najbolje ukuse energetskih pića čime će svaki naredni ukus prevazići onaj prethodni. Kompanija Park sistem doo kao proizvođač energetskog pića Fast energy trudi se da u svaki segment poslovanja unese kreativnost – počevši od samog ukusa pića.
Ukusi koje proizvodimo, a koji našim kupcima „pale“ energiju su:
1. Fast energy – originalni energetski napitak koji je osvojio vaša srca. Pun ukus, izvrsna doza energije – piće za avanturiste i sve one koji to žele da postanu.
2. Toffee Caramel – ukus prefinjene karamele koji je osvojio srca mnogih dama. Nežan, a ujedno i moćan ukus koji obezbeđuje dnevnu dozu energije za sve one kojima je potrebna.
3. Dragon Fruit – novo energetsko piće, zmajsko piće! Vrhunska kombinacija sastojaka i ukusa koji je oduševio sve naše kupce bez pogovora.

Naši kupci ne mogu da se definišu prema jednom ukusu, te smo u poslednjem glasanju koje smo izvršili putem Instagram storija dobili podjednake rezultate za sva tri ukusa. To nam daje vetar u leđa da i ubuduće kreiramo najposebnije ukuse za naše kupce.
Ono što je jako važno jeste da na tržištu samo naša kompanija proizvodi ove ukuse. Najbolji ukusi energetskih pića su delo dugogodišnjeg rada, truda i ulaganja u kompaniju i prepoznatljivost. Proizvodnjom posebnih ukusa energetskog pića i zadovoljavanjem i najistančanijih ukusa uspeli smo da osvojimo srca mnogih. Naš cilj je i ubuduće kreirati ukuse koji će oduševljavati mase!

0