Fast Energy Drink jača koncentraciju

Kako da poboljšam koncentraciju? – Uz pomoć OVOG moćnog energetskog napitka

KAKO DA POBOLJŠAM KONCENTRACIJU?

Uz pomoć moćnog energetskog napitka

Koliko puta ste zastali i zapitali se: “Kako da poboljšam koncentraciju?”
Koliko puta vam se desilo da nešto morate da završite ili da napišete, a pored toga što nemate inspiraciju, shvatate da ste i u velikom manjku po pitanju energije? Naš moćni energetski napitak Fast Energy je tu da vam pomogne da napravite vaše remek delo.

Kažu da u znanju leži moć. I zaista je tako. Što više učimo-više znamo. Onda nas to zagolica da istražujemo i učimo dalje i tako naše vidike proširujemo do neslućenih granica. Uz trud i rad se to postiže, jer do sada nismo uspeli izmisliti čarobni energetski napitak koji bi sadržavao sve tajne Univerzuma i koji bi nam preneo svo to znanje uz par gutljaja. A i ne bi bilo zanimljivo, zar ne?

Knjiga je ispred vas, već su pasusi u njoj dobro podvučeni raznim bojama, pored nje su papiri, olovke, upaljena stona lampa, negde u daljini tiha muzika, tek toliko glasna da ne budete sami u sobi. A nad tim prizorom ste vi – blago nakrivljene glave koju pridržavate jednom rukom i sa blagom panikom u mislima- kako da poboljšam koncentraciju da sve ovo naučim? Poznat scenario?

Naravno da jeste, svi smo ga barem jednom u životu prošli! U celoj priči shvatate da su vam zapravo potrebni energetski napici koji će vas osvežiti, a pri tom vas svojom energijom ‚‚pogurati‚‚ na polju koncentracije, čisto da uhvatite izgubljenu nit.

A šta je to u energetskom napitku što dovodi do poboljšanja koncentracije?

Pored pantotenske kiseline, vitaminskog kompleksa i niacina, Fast Energy drink sadrži kofein i taurin.

Kako ove supstance deluju na našu koncentraciju i organizam uopšte?

Kofein mnogi od nas vezuju samo za kafu i čaj, mada je to supstanca koja se nalazi i u mnogim drugim proizvodima. Kofein tako možete naći u nekim alkoholnim pićima, flaširanoj vodi, žvakama, keksu,čak i u kozmetici i sapunima. A šta je kofein i kako on deluje na ljudski organizam? Kofein je zapravo prirodni alkaloid koji se dobija iz zrna kafe i listova čaja. On je prirodni stimulans koji utiče na naš centralni nervni sistem i to tako što uzrokuje brži i jasniji tok misli, smanjuje pospanost i povećava budnost. Takođe u malim dozama, kofein ima dejstvo i na naše dugoročno pamćenje. A da li znate da ćete , uz kofein, biti i srećniji? Da, baš tako, jer konzumacija kofeina dovodi do vašeg boljeg raspoloženja i smanjene mogućnosti nastanka depresije. Tu je i da vam pomogne kod oslobađanja od glavobolje. A šta više od glavobolje može da vam razbije koncentraciju, zar ne? Ako ste se uhvatili u koštac sa nekim dosadnim zadacima, korišćenjem kofeina u malim dozama biće vam manje dosadan zadatak koji morate da uradite.

Taurin. Organska kiselina koja se nalazi u svakom živom organizmu. A šta ona tamo radi? Pored toga što će nam povećati mišićnu masu, taurin štiti tu istu našu mišićnu masu od razgradnje. Naime svaki stres kojim ‚‚častimo‚‚ naš organizam dovodi do toga da se depoi taurina prazne i mi ostajemo bez njega. Zato je potrebno da kod velikih napora dopunimo naše depoe da bismo mogli da nesmetano funkcionišemo. On izuzetno stimulativno deluje na naš mozak tako što nam povećava koncentraciju i fokus. Takođe ima i ulogu antioksidanta i na taj način štiti naš organizam.

E sad dolazimo do najvažnijeg dela u ovoj našoj priči, a to je – doza!

Fast Energy Drink je energetski napitak koji će vam vratiti energiju, podići koncentraciju i pomoći vam pri učenju, naročito ako “brojite sitno” do ispita. Ali i ovde dolazimo do tog čuvenog “ali” – sve je u dozi!

Fast Energy energetsko piće za bolju koncentraciju je upravo to – prava izbalansirana doza za vas.